Keukenplanner

Met een keukenplanner nu zelf aan de slag

Je hebt de rui2011-07-05 15.57.32-1mte waarin je nieuwe keuken moet komen opgemeten, de deuren en ramen op je tekening opgenomen, als er al aansluitingen zijn heb je ze op je tekening gemarkeerd. Je hebt nagedacht over de apparatuur die je nodig hebt en over de vorm die je keuken moet krijgen. Grote losse meubels die je in je keuken wilt zetten heb je opgemeten, zodat je er bij het ontwerp rekening mee kunt houden. Prima, dan kun je nu zelf aan de slag met een ontwerpprogramma.

Er zijn diverse 3D-ontwerpprogramma’s op internet te vinden. Hiermee kun je zelf eerste ontwerpen van je nieuwe keuken maken. Een paar voorbeelden:

  •  Keukenatlas

Keukenatlas biedt je een gratis 3D-keukenplanner die je bij je ontwerp kan helpen. Het programma is simpel te bedienen, werkt probleemloos en zonder download. Als je wilt kun je je ontwerp per druk op de knop voorleggen aan keukenstudio’s in de buurt, zodat zij je een aanbod kunnen doen. Het hoeft echter niet: je kunt het ontwerp ook printen zonder dat je je gegevens prijsgeeft of contact met een keukenstudio maakt. Wil je je ontwerp opslaan en eventueel doorsturen naar vrienden en familie, dan kan dat ook.